Futsal

2023.12.20. 11:52

Nem várt vereséggel búcsúzott el az idei évtől a Salgó Futsal Club

Az utolsó helyről várhatja a tavaszi folytatást a salgótarjáni klub.

Stefán Antal Krisztián

A Salgó FC (vörösben) nem bírt el a Cageball együttesével

Forrás: Salgó Futsal Club | Facebook

Ahogy az előző héten a Talent 2019 SE, úgy hétfőn vármegyénk másik futsal együttese, a Salgó FC is lejátszotta idei utolsó mérkőzését. A papírforma alapján jó esély mutatkozott arra, hogy a salgótarjániak megszerezzék első győzelmüket a szezonban, hiszen a sereghajtó, eddig pontot sem szerző Cageball KTSK látogatott a Városi Sportcsarnokba.
Az első percekben azonban már látszott, hogy egyáltalán nem lesz könnyű dolga a hazaiaknak, hiszen a tizedik percig háromszor is betaláltak a fővárosiak, amire csak egyetlen nógrádi válasz érkezett. A játékrész végén sikerült egy gólra zárkóznia a mieinknek, de a fordulás után gyorsan visszaállt a kétgólos differencia az együttesek között. Ezt követően ritmust váltottak a tarjániak és az utolsó tíz percre már egyenlő állásnál fordultak rá a csapatok. A hajrában azonban csak a vendégek tudtak a kapuba találni, akik ezzel nem csak első pontjaikat szerezték meg a bajnokságban, de az utolsó helyről is elmozdultak, a Salgó FC kárára.

Heves vármegyei szervezésű Futsal NB III., Északi csoport, 3. forduló:
Salgó Futsal Club – Cageball KTSK 4–5 (2–3)
Salgótarján, Városi Sportcsarnok, 50 néző, vezette: Varga P. B., Dobsonyi L., Homoki G.
Salgó Futsal Club: Sirkó – Tarlósi M., Kobolák, Jedlicska, Szokács. Cserék: Kárász, Palkovics, Horváth M., Oladunjoye, Percze P., Kurcsik, Horváth B., Lehoczki E., Puporka K. Vezetőedző: Bazsányi Péter.
Cageball KTSK: Koller – Csomor, Paksi, Cseh P., Kiss P. Cserék: Lehoczky, Klepáts, Guzy, Kiss B. Vezetőedző: Lénárt Attila.
Gl.: Horváth M. (4., 29.), Oladunjoye (19.), Tarlósi M. (24.), ill. Kiss P. (3.), Kiss B. (5.), Klepáts (9.), Cseh P. (23., 36.). Sárga lap: Oladunjoye, Tarlósi M., Palkovics, Szokács, ill. Koller.
Bazsányi Péter: – Sajnos a mai mérkőzésen sem sikerült megszerezni az első sikerünket. Gratulálok a Cageball csapatának a győzelemhez! A rengeteg kidolgozott helyzet ellenére nem tudtunk győzni és szinte mindig mi futottunk az eredmény után. Köszönöm szépen minden játékosnak az elmúlt félévben mutatott teljesítményt, hozzáállást és egyáltalán azt is, hogy a Salgó Futsal Club csapatát erősítik. Bízom benne, hogy a télen rendezzük a sorokat, sikerül megerősíteni a keretet és bízom az eredményes folytatásban.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában