Kézilabda

2023.12.01. 14:30

A Strandépítők női csapata itthon, míg a férfiak idegenben szerepelnek

Szombaton délben játszik hazai környezetben bajnoki mérkőzést a Strandépítők KC női együttese, míg a férfiak vasárnap 18 órától Gödöllőn lépnek pályára.

Nool.hu

Újra hazai pályán fogadja soros ellenfelét a Salgótarjáni Strandépítők KC női csapata. Szombaton a Praktiker-Vác U21-es együttese érkezik a Salgótarjáni Városi Sportcsarnokba, a 10.forduló mérkőzésén. A váciak pillanatnyilag a bajnoki tabella negyedik helyén állnak öt győzelemmel és négy vereséggel. Legutóbbi összecsapásukon az éllovas Gödi SE otthonában maradtak alul, így minden bizonnyal szeretnének javítani a ma kora délutáni mérkőzésükön. A hazaiak minden szurkolót és sportbarátot szeretettel várnak az összecsapásra.
NBII. osztály, C-csoport, női, 10. forduló: Strandépítők KC – Vác U21, Salgótarján, szombat, 12 óra.

A Strandépítők férfi gárdája szintén a 10. fordulóban lesz érdekelt, akik a Gödöllő vendégei lesznek vasárnap este 18 órás kezdéssel. A salgótarjániak vendéglátója pillanatnyilag a bajnoki tabella ötödik helyén áll, négy győzelemmel és öt vereséggel. Legutóbbi mérkőzésükön szintén hazai pályán a listavezető DVTK gárdája ellen maradtak alul, így biztosan szeretnének javítani.
NBII. osztály, C-csoport, férfi, 10. forduló: Gödöllői KC – Strandépítők KC, vasárnap, Gödöllő, 18 óra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában