Megmérettetés

2023.10.31. 13:53

Hazánk összes rendőrét maga mögé utasította a nógrádi egyenruhás a fekvenyomó bajnokságon

A Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság munkatársa a fekvenyomó bajnokságon az aranyérem mellett a harmadik korcsoportban is megszerezte az abszolút bajnoki címet.

Gerhát Karina

A Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányságot Honti Attila alezredes képviselte a megmérettetésen

Forrás: Police.hu

– Az Országgyűlési Őrség szervezésében idén is Budapesten zajlott október végén a Belügymnisztérium Országos Pontszerző Fekvenyomó Bajnokság. A rendezvény célja, hogy a versenyzési és sportolási lehetőségen túlmenően elősegítse az indulásra jogosult szervek állományának fizikai aktivitását, valamint egészségmegőrzését, továbbá a különböző kategóriákban az országos – egyéni, és szervezeti egységek közötti –  bajnoki címek eldöntését. A verseny fővédnöke dr. Pintér Sándor belügyminiszter volt – tájékoztatta portálunkat Király-Kollár Ramóna, a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Hozzátette: a rendezvényre idén rekordszámú versenyző nevezett be, a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányságot pedig Honti Attila alezredes képviselte.

– Munkatársunk a megmérettetésen a harmadik korcsoport mezőnyében, a 105 kilogrammos súlycsoportban 172,5 kilogramm teljesítménnyel a súlycsoport aranyérmese lett, továbbá a korcsoport abszolút bajnoka címét is elnyerte – hangsúlyozta Király-Kollár Ramóna.

Honti Attila egyesülete, a Vitalitás SE így számolt be a sikerről:

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában