Horgászverseny

2023.09.07. 12:03

Összemérhetik rátermettségüket a horgászok Mátraterenyén

Veres Edina

Az úszós horgászat szerelmesei mérhetik össze rátermettségüket a mátraterenyei horgásztó partján szeptember 10-én, vasárnap. A Tóaljai Bányász Horgász Egyesület közösségi oldalán számolt be arról, hogy úszós versenyt hirdetnek felnőtt és mozgáskorlátozott kategóriában. A tájékoztatás szerint a nevezettek vasárnap 6 órától gyülekezhetnek a mátraterenyei tó partján, míg a horgászhelyeket fél órával később kezdik majd el kisorsolni a szervezők. A verseny 9 órakor rajtol el, a résztvevők öt órán át várhatnak a kapásokra. 

A horgász egyesület a bejegyzésében arra is felhívta a figyelmet, hogy a megmérettetés az országos finomszerelékes szabályzat szerint zajlik. A mátraterenyei próbatétel során a felhasznált etetőanyag mennyiségét nem korlátozzák, azonban csaliként szúnyogot semmilyen formájában nem alkalmazhatnak a horgászok. Az eredményhirdetés során mind a két kategóriát külön értékelik a szervezők.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában