Labdarúgás

2023.08.05. 20:17

Már az elején sokkolták a fiatal balassagyarmatiakat

Négy gólos vereséget szenvedett Hajdú-Bihar vármegyei ellenfelétől az újjáalakult BSE.

Hegedűs Henrik

A balassagyarmati egyesület fiatal játékosait gyorsan sokkolta az ellenfél

Fotó: Beküldött

MOL Magyar Kupa, 1. forduló:
Balassagyarmati VSE – Hajdúsámsoni TTISZE 0-4 (0-4)
Balassagyarmat, Kövi Pál Sportközpont, 150 néző. Vezette: Török M. (Gergely M., Nagy F.)
Balassagyarmati VSE: Juhász (Brunda 46.) – Berki, Soós-Valenta (Gerliczki 61.), Bukta (Boda 82.) – Csillik (Varga F. 46.), Mátyás T., Molnár K., Filip, Jele – Sallói (Varga Cs. 46.), Géczy. Vezetőedző: Mátyás Zsolt.
Hajdúsámsoni TTISZE: Nagy P. – Galla, Nagy I., Szabó B., Vilmányi (Győri 54.) – Halász (Mertin 46.), Dénes, Bartha (Kiss J. 68.), Szabó P. (Éles 68.) – Kiss B. (Kiss L. 54.), Borbás. Játékos-edző: Halász Zoltán.
Gl.: Bartha (1., 6., 43.), Szabó B. (21.). Sárga lap: Berki. Kiállítva: Géczy (74. – Balassagyarmati VSE).

Már az elején teljesen sokkolta ellenfelét a Hajdú-Bihar vármegyei első osztály élmezőnyébe tanyázó vendég gárda, hiszen rögvest a középkezdés után megszerezték a vezetést, mi több, gyorsan növelték is az előnyüket, sőt, alig telt bele negyedóra és három gólosra duzzadt az előnyük. A házigazda fiatalok hiába igyekeztek mindent beleadni, a félidő hajrájában újra az ő hálójukban táncolt a labda a triplázó Bartha jóvoltából.
A második félidő szakmai értelemben már nem osztott-szorzott, a balassagyarmati fiatalok becsülettel helytálltak, jóval jobban védekeztek, mint korábban, ugyanakkor a nagy fölény tudatában a hajdúságiak is visszavettek a tempóból. 

Mátyás Zsolt: Sajnos a két korai gól nagyon befolyásolta a mérkőzést, fiatal csapatunk tagjai erőnlétileg sem tudták felvenni a versenyt tapasztaltabb és idősebb vetélytársaikkal. Ennek ellenére mindenképpen hasznosnak ítélem a kilencven percet, a tizennyolc-tizenkilenc éves fiúknak sok-sok ilyen meccset kell játszaniuk, ez az előre lépés záloga.
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában