Program

2023.08.24. 08:03

Fergeteges sportnappal zárják a nyarat Csécsén

Idén is játékos feladatok várják a résztvevőket a csécsei sportnapon, amit nyárbúcsúztató fesztivállal egybekötve, immár második alkalommal szervez meg a község önkormányzata.

Gulyás Edina

Idén is megrendezik a sportnapot és a nyárbúcsúztató fesztivált a községben augusztus 26-án, szombaton. A rendezvényt azzal a céllal hívta életre tavaly a község önkormányzata, hogy összefogják, illetve megmozgassák a település fiatal lakóit. Ezzel a jó hangulatú, mókás programmal szerették volna bevonni őket a közösségi életbe. A kezdeményezés nagy sikert aratott, így idén is megszervezik azt. 

Az érdeklődők 10 órától játékos ügyességi feladatokban mérhetik össze rátermettségüket. A résztvevőket mások mellett vizifoci, csúzli játék és a televízióból ismert, Ezek megőrültek! műsor mintájára felállított pálya is várja. A napot a HELP Mentőkutyás Egyesület interaktív bemutatója is színesíti, a gyerekeknek játszótérrel, íjászattal, továbbá fotófallal is kedveskednek. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában