Nool.hu videó

2023.07.30. 14:38

Különleges autócsodák lepték el a bátonyi kastély kertjét (fotók, videó)

Különleges járművek lepték el a hétvégén a kisterenyei kastélykertet, veterán autók vonultak végig a városon.

Gulyás Edina

A rendezvény második napját látványos autós felvonulás nyitotta, amelyen mintegy negyven járművet csodálhattak meg a nézelődők

Forrás: Nool

Fotó: Vendel Lajos

Fesztiválhangulat forrósította fel a levegőt a bátonyterenyei Gyürky-Solymossy-kastély parkjában, amit veterán autók leptek el pénteken és szombaton. A közelmúltban Romhányban megrendezett Pick-up Drive folytatásaként szervezték meg első alkalommal a kastélykertben az eseményt. Az East & West Feszt by Pick Up Drive nevű autós találkozón és rockabilly fesztiválon pénteken számos fellépő biztosította a jó hangulatot. A programsorozat első napján Ed Phillips and the Memphis Patrol, a Red Roosters, a The Silver Shine, a szlovákiai The Crownies, valamint a Rockin Rockcats zenéjére tombolhatott a közönség. 

A rendezvény második napját látványos autós felvonulás nyitotta, amelyen mintegy negyven járművet csodálhattak meg a nézelődők. Ezt követően ismét a zenéé volt a főszerep, majd az autók díjazása és táncverseny következett, a táncparkett megtelt vállalkozó kedvű vendégekkel. A jó hangulatú rendezvényen nem volt hiány finomságokból sem, az autócsodák körül forgó napot a B'15 Truckabilly Trio koncertje zárta. A tervek szerint a szervezők jövőre is elhozzák Bátonyterenyére ezt a fantasztikus fesztivált.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában