Kiesés

2023.07.21. 08:32

A salgótarjáni sztáredző előre megjósolta a Fradi BL-kudarcát

Szokásához híven kemény véleményt fogalmazott meg Pintér Attila, ezúttal a Fradi BL-kiesése kapcsán. A salgótarjáni származású, korábbi magyar bajnok edző az alázatot hiányolta a Ferencváros játékosaiból.

Nool.hu

Pintér Attila korábbi magyar bajnok edző

Forrás: MW

Fotó: Földi Imre

Mint arról beszámoltunk, a Ferencváros a feröeri KÍ Klaksvík ellen összesítésben 3–0-val kiesett a Bajnokok Ligája selejtezőjéből. A zöld-fehérek bukása kapcsán a nógrádi származású Pintér Attila is elmondta véleményét a Nemzeti Sportnak.

A 2004-es bajnokcsapat vezetőedzője szerint „nem tükrözi a csapat játéka és hozzáállása azt a rengeteg munkát, amelyet Kubatov Gábor fektetett a klubba, s ezt a szerdai mérkőzés is hűen tükrözte”. Pintér emlékeztetett, hogy már a Leverkusen elleni mérkőzéssel kapcsolatosan is azt nyilatkozta: ha nincs alázat, megfelelő hozzáállás, a németek ellen sem lesz továbbjutás.

– Sajnos, igazam lett. Csak a magyar bajnokság megnyerése nem elegendő a sikeres nemzetközi kupaszerepléssel, a folyamatos kemény szakmai munka, illetve a játékosok még határozottabb még alázatosabb taktikai fegyelmezettsége nélkül csak a szerdaihoz hasonló eredmények születhetnek. A Ferencváros senki számára sem jelenthet ugródeszkát. A szurkolók nem ezt érdemelték – mondta a Nemzeti Sportnak Pintér Attila.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában