Meccs

2023.07.20. 20:54

Gáspár Győző a VIP-páholyból nézte végig a Fradi kínos BL-kudarcát

A nógrádmegyeri showman és kisebbik lánya, Virág a helyszínen követte figyelemmel a Ferencváros Bajnokok Ligája mérkőzését.

Nool.hu

Győző és Virág exkluzív környezetben figyelte végig a meccset

Forrás: Facebook

Győzi egy Fradi sálban, Virág pedig – mint azt tőle már megszokhattuk – feltűnően csinosan izgulta végig a Grupama Aréna lelátóján az eseményt. Viszont az ott történteken valószínűleg ők is nehezen tudják majd túltenni magukat. 

Mint ismert, a magyar futballtörténelem egyik legnagyobb blamája történt meg a Ferencvárossal, miután a magyar bajnok kiesett az amatőr és félprofi játékosokkal kiálló feröeri bajnok Kí Klaksvik ellen. Már a múlt heti odavágón elért 0-0 sem volt túl bizalomgerjesztő, de a 20 ezer fanatikus néző előtt Budapesten elszenvedett 3-0-ás vereség egyenesen a kínos kategóriába tartozik. 

A klub vezetősége ezt a nem várt kiesést nem is hagyta szó nélkül, hiszen a lefújás után rögtön menesztette az együttes vezetőedzőjét, az orosz Sztaniszlav Csercsesovot. A magyar rekordbajnok vereségével búcsúzott a Bajnokok Ligája idei kiírásától, de Európától még nem, hiszen az Európa-konferencialigábán javíthatnak az ír Shamrock Rovers ellen.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!