Labdarúgás

2023.07.12. 11:28

A közös, sikeres munka volt a kulcs a megye hármas gólkirály szerint

Znamecz Norbert kiváló tavaszi szezont produkálva hódította el a megye III. osztály keleti csoportjának gólkirályi címét. Az egyéni díj mellett más sikerekről, illetve a jövőről is kérdeztük.

Stefán Antal Krisztián

Znamecz Norbert 33 találattal lett a megyei III. osztály keleti csoportjának gólkirálya

Forrás: Beküldött fotó

– Amit lehetett megnyert ebben a szezonban a megye háromban: keleti csoport aranyérem, abszolút döntős siker és gólkirályi cím. Hogyan gondol vissza erre a periódusra?
– Igen, valóban sikerült mindent megnyernem a csapattal, ami azért nem volt olyan egyszerű, hiszen nagy harcban voltunk az ecsegi csapattal és a Rimóccal is. Az zárófordulóig kiélezett volt a párharc, de végül sikerült megnyernünk az utolsó meccset és ezzel meg tudtuk nyerni a bajnokságot. A gólkirályi címért is nagy harc volt, hiszen ez csak is az utolsó meccsen dőlt el!

– Hosszú évekig a megyei I. osztály meghatározó támadója volt. Hogyan jött a lehetőség, hogy a kettes csapatban is szerepet vállal?
– Mivel a klub két csapatot is elindított az előző szezonban, így aki kevesebbet játszott az első csapatban vagy nem tudott edzésre menni azon a héten, akkor lehetőség volt a második együttesben is szerepelni. Én személy szerint imádok focizni, így szívesen mentem minden meccsre amire tudtam! Ősszel kicsit kevesebbet játszottam a megye hármas együttesben, de tavasszal minden mérkőzésen ott voltam!

– Tizenhat meccsen 33 alkalommal talált a kapuba. Minek köszönhető ez a pazar mutató?
– Ahogy említettem, nem tudtam minden meccsen részt venni, de így is sikerült behúznom végül a gólkirályi címet, ami persze a csapat és az edzőm segítsége nélkül nem jött volna össze. A közös, sikeres munka meghozta a gyümölcsét!

Znamecz Norbert (pirosban) sok kellemetlen pillanatot okozott az ellenfél védóinek.
Znamecz Norbert (pirosban) sok kellemetlen pillanatot okozott az ellenfél védóinek.
Fotó: Vendel Lajos / Forrás: NOOL | Archív fotó

– Az abszolút bajnoki döntőt is simán behúzták a Patak ellen, ahol szintén gólt szerzett. Miben voltak ennyivel jobbak a nyugati aranyérmesnél?
– Mindenképp szerettük volna szép eredménnyel zárni a szezont! Úgy is vágtunk neki a mérkőzésnek, hogy mindenképp nyerni akarunk. Cél volt még, hogy ezt közönségszórakoztató módon tegyük és bizonyítsuk, hogy ebben az osztályba mi vagyunk a legjobb csapat, ami szerintem sikerült is. Egy szimpatikus, jó csapat ellen tudtunk az első félidőben háromgólos előnyre szert tenni, ahol nekem is sikerült a kapuba találnom, ami végül győzelmet is ért, amivel sikerült ezt a kupát is elhódítanunk!

Az abszolút döntőt is megnyerte a Somos-Mátraterenye II. együttese
Az abszolút döntőt is megnyerte a Somos-Mátraterenye II. együttese Forrás: Beküldött fotó

– Mit tervez a nyárra, valamilyen kispályás tornán találkozhatunk a nevével?
– Szerettem volna egy tornán részt venni, de a szabályok azt írták elő, hogy aki a megye egyben is játszik és nem töltötte be a 35. életévét, az nem játszhat. Így pihenni fogok a felkészülésig!

– Mit tartogat számára a következő idény? Melyik csapatban fog szerepelni és milyen eredménnyel lenne elégedett egy év múlva?
– A Somos csapatát fogom erősíteni, ahol egy egész jó kis csapat jött össze, és szeretnénk minél jobb eredményt elérni, valamint a céljainkat, amit kitűztünk magunk elé teljesíteni! Ezen felül mindenképp szeretnék ismét gólkirály lenni, amiért mindent meg is fogok tenni. A legfontosabb azonban, hogy góljaimmal segítsem a csapatot. Hajrá SVSE!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában