Labdarúgás

2023.07.19. 13:56

A Budapest Honvédba igazolt az érsekvadkerti középpályás

Holman Dávid a Budapest Honvédban folytatja pályafutását.

Stefán Antal Krisztián

Holman Dávid a Budapest Honvéd csapatát erősíti a következő szezonban

Forrás: Budapest Honvéd FC

Igaznak bizonyultak a korábbi hírek, miszerint Holman Dávid a fővárosban folytatja a pályafutását. A Budapest Honvéd kedd este hivatalosan is bejelentette, hogy leigazolta az elmúlt öt idényt a szlovák első osztályban szereplő Slovan Bratislavánál töltő támadó középpályást.

– Nagyon örülök a lehetőségnek, hogy ilyen jelentős múltú, patinás egyesülethez igazolhattam. Már az első egyeztetések után éreztem, hogy különleges helyre érkeztem. Fontos szempont volt a klubváltásom kapcsán, hogy olyan közegben folytassam, ahol igazán labdarúgónak érzi magát az ember, Kispest erre talán a legideálisabb terep. A fogadtatásom nagyon jó volt, Pinezits Máté szakvezetővel sokat beszélgettünk a futballfilozófiájáról és a terveiről, amiket közel éreztem magamhoz. Most rajtam a sor, hogy bizonyítsak – beszélt a klub hivatalos honlapján első benyomásairól Holman.

Holman Dávid bajnokként térne vissza az élvonalba.
Holman Dávid bajnokként térne vissza az élvonalba.
Forrás: NSO

Dávid eddigi pályafutása során ötször nyerte meg a szlovák bajnokságot, háromszor a szlovák kupát, továbbá egyszeres lengyel bajnoknak, illetve Magyar Kupa-győztesnek mondhatja magát, valamint egy ízben a szlovák élvonal legjobb játékosának is megválasztották.

Holman Dávidnak a terveihez és további pályafutásához sok sikert kívánunk!

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában