Labdarúgás

2023.07.18. 16:49

Nagy múltú fővárosi csapatban folytathatja az érsekvadkerti származású labdarúgó

Hat év után futballozhat újra Magyarországon Holman Dávid.

Nool.hu

Holman Dávid az NB II.-es Honvédnál folytathatja.

Forrás: EPA | Archív fotó

A csakfoci.hu információi szerint az ötszörös magyar válogatott támadó középpályás, Holman Dávid az NB II-es Budapest Honvédban folytathatja pályafutását.

Holman szerződése lejártával távozik a szlovák bajnok Slovan Bratislavától, és van rá esély, hogy az NB II-es Honvédba igazol. Az ötszörös magyar válogatott futballistának július elsején járt le a kontraktusa a Slovannál, így a kispesti alakulat ingyen csaphat le rá.

Holman Vácon kezdte utánpótlás pályafutását, majd szerepelt még az MTK, az Érsekvadkert és a Ferencváros korosztályos csapataiban, majd utóbbi egyesület színeiben robbant be az élvonalba. Innen a lengyel Lech Poznanba távozott, majd két NB I.-es idény után 2017-ben Debrecenből szerződött a Slovanhoz, amelynél évekig kulcsembernek számított, 141 tétmeccsen 31 gólt szerzett, és 33 gólpasszt adott. Az utolsó két idényében azonban térdsérüléssel bajlódott, emiatt sokáig nem számíthatott rá a szakmai stáb. Fél éve újra egészséges, ám mivel nem szerepel a klub hosszú távú terveiben, a tavaszi bajnoki meccsekre egy kivétellel nem is nevezték.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában