Labdarúgás

2023.06.20. 12:21

Két megye egyes csapatnál is új edzővel terveznek

Héhalomban Rozmaring Péternek, Szécsényben Csatlós Csabának köszönték meg a munkát.

NOOL

A szécsényi együttest (kékben) már nem Csatlós Csaba irányítja a következő idényben.

Forrás: Nool | Archív fotó

Fotó: Hegedűs Márk

Ahogy tegnap már beszámoltunk róla, jövőre már biztosan nem Jele Zoltán irányítja a Palotást a következő megyei I. osztályú szezonban.
Azóta újabb információk láttak napvilágot, miszerint Héhalomban és Szécsényben is edzőt cseréltek a vezetők. Az előbb említett klubnál tavasszal a Farkas Ferenc-Rozmaring Péter kettős irányított, akik sokáig adósak maradtak a jó eredménnyel, de a szezon végén már ezzel sem volt probléma és elléptek az utolsó pozíciókból. A vezetőség azonban a változás mellett tette le a voksát, így Rozmaring Péter és az egyesület útjai közös megegyezéssel elválnak. A szakember helyét Berkes László veszi át Farkas Ferenc mellett. A negyvenhat esztendős játékos az előző félév során játékosként már erősítette az héhalmi alakulatot.
Szintén új szakvezetővel kezdi meg a felkészülést a Szécsény, miután a bajnokság végén megköszönte Csatlós Csaba játékos-edző munkáját a csapat elnöksége. Hosszas keresés után végül úgy néz ki, hogy Tőzsér Zsolt veszi kézbe az irányítást, így hosszú idő után újra felnőtt gárdánál dirigálhat a salgótarjáni mester. Tőzsér legutóbb Karancslapujtőn volt vezetőedző még hat szezonnal ezelőtt. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában