Labdarúgás

2023.06.19. 13:35

Lényeges változások a palotási keretben

Két fontos láncszemét is elvesztette az előző idényben a megye egy hetedik helyén záró klub.

S.A.

Jambrich Sámuel (labdával pirosban) négy év után int búcsút szülőfaluja csapatának.

Forrás: Beküldött archív fotó

Fotó: Illés Győző

Pár héttel korábban ért véget az előző szezon a megyei I. osztályban, ahol a hetedik pozícióban zárt a Palotás együttese. Az elmúlt napokban két fontos hír is érkezett a csapat háza tájáról. Egyrészt biztossá vált, hogy a következő szezonban már nem Jele Zoltán irányítja majd az együttest, így a vezetőségnek új tréner után kell néznie a nyáron. Ezt követően jutott el szerkesztőségünhöz az az információ, hogy a gárda, sőt talán az egész bajnokság egyik legjobb játékosa, Jambrich Sámuel távozik a palotásiaktól. A korábban a Diósgyőr akadémiáján nevelkedő, majd az harmadosztályban is egy szezont lehúzó játékmester a Heves vármegyei élvonalban folytatja pályafutását, méghozzá az előző idényben ezüstérmet szerző, de a következő kiírásban egyértelműen az aranyéremre pályázó Füzesabony SC-Erőss Út csapatában. Az átigazolás egyúttal azt is jelenti, hogy a huszonnégy esztendős támadó középpályás ismét együtt dolgozhat korábbi edzőjével, a Palotáson sikeres időszakot eltöltő Bódis Barnával.
A palotási klub irányítóinak fel van adva a lecke, hogy talán a tavalyi társulat két legfontosabb láncszemét pótolják az augusztusi szezonkezdésig.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában