Karate

2023.05.24. 18:05

Szép eredményekkel térhettek haza a fiatal karatésok

Isaszegen rendezték meg május 20.-án a VII. Pécel Kupa Országos Bajnokságot, ahol Nógrád vármegyéből három Dojo tizenöt karatékása szerepelt.

Langa Attila

Isaszegen is jól teljesítettek a fiatal karatésok

Fotó: Beküldött

Kemény küzdelmekkel sikerült szép helyezéseket elérniük a nógrádiaknak, az Isaszegen megrendezett országos versenyen. Ismét bizonyították, hogy egyre többet fejlődnek és számolni kell velük a dobogós helyezések kiosztásakor minden megmérettetésen.

A nógrádiak eredményei: Varga Dojo: 1. hely: Szép Annabell, 3.hely: Varga Nadin, Bugyi Kolos, Berecz Gergő; 4.hely: Khol Áron, Papp Gellért és Bugyi Sára egy hatalmas küzdelemben maradt alul a négy közé jutás során. Csatik Dojo: 2.hely: Bóbis Domonkos Hunor, 3.hely: Murányi Levente, akik nem értek el helyezést, de nagyot harcoltak: Németh Gyula, Németh Roland és Berényi Lola. Jozso Dojo: 3. helyen végzett: Belvári Zsombor ovis korcsoportban, 4. helyen pedig Szűcs Benedek. Gönczi János Ádám sajnos nem jutott tovább, de sokat fejlődött.

Továbbra sem állnak meg a Dojo karatékásai, hiszen készülnek a következő megmérettetésre, ami július elsején, Szolnokon rendeznek majd meg.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában