Verseny

2023.05.17. 16:18

Kiváló eredményekkel tért haza a svájci versenyről a szügyi karatés

A napokban rendezték meg a svájci Wettingenben a 48. Nemzetközi Fujimura Kupát, amelyen tíz ország sportolói vettek részt. Köztük volt Takács Csenge, a Balassagyarmati Karate Sportegyesület sportolója is, aki három kategóriában indult az U18 korosztályban kata és kumite versenyszámban.

Lászlók Judit

Svájcban is megmutatta tehetségét Takács Csenge

Forrás: Beküldött fotó

Takács Csaba, a Balassagyarmati Karate Sportegyesület elnöke portálunknak elmondta: Takács Csenge kata versenyszámban harmadik helyezést ért el, míg a kumite versenyszámban egészen az ötödik helyig verekedte magát. Sajnos azonban bírói döntéssel nem jutott a legjobb négy közé. Az U21 korosztályban kata – formagyakorlat – versenyszámban nevezett, ahol végül az ötödik helyen zárt. 

– Takács Csenge május végén egy csehországi Grand Prix megmérettetésen vesz részt, ami fontos felkészülési verseny lesz az ősszel Portugáliában megrendezésre kerülő World Shotokan Karate-do Association világbajnokság előtt – hangsúlyozta az elnök. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában