Labdarúgás

2023.05.18. 20:28

Örömfocival ünnepelheti a már biztos bajnoki címét a Szügy

A huszonötödik fordulóra kerül sor a megyei II. osztályban.

Stefán Antal

A Varsány (narancs) még bizakodhat a bronzéremben, ha az eredmények kedvezően alakulnak.

Forrás: Nool | Archív fotó

Fotó: Hegedűs Márk

Megyei II. osztály, 25. forduló:
Szügy SE (1.) – Tari SZE (10.)
Szügy, szombat, 17 óra.
Dávid Góliát ellen, az első és már biztos bajnok meccsel az utolsóval. Minden jel abba az irányba mutat, hogy igazi örömfocival ünnepelheti meg az aranyérmet a szügyi gárda. A tariak valószínűleg várják már a szezon végét, nincs reális esély, hogy ponttal távozzanak.
Tippünk: 6–0

Mátraverebély-Szentkút SE (6.) – Mátramindszent SE (2.)
Mátraverebély, szombat, 17 óra.
Szép skalpot gyűjtött be az előző körben a Karancslapujtő vendégeként a hazai gárda, ezúttal szintén egy dobogós pozícióban álló ellenfél ellen bizonyíthatnak Pál-Balázs Tamásék. A mindszentiek már biztosan a második helyen végeznek, így kérdés mennyire pörögnek fel, de azért ők számítanak favoritnak.
Tippünk: 2–3

Mihálygerge SE (7.) – Karancslapujtő SE II. (3.)
Mihálygerge, szombat, 17 óra.
Nem várt vereségek után próbálhat talpra állni a Mihálygerge vendégeként a Karancslapujtő tartalék együttese. A látogatók legutóbbi öt fellépésükből mindössze egyet tudtak sikerrel venni, míg a házigazdák talán felpörögnek a tavasz végére, így egy döntetlenre mindenképp lehet esélye a mihálygergeieknek.
Tippünk: 2–2

Karancsaljai MSE (5.) – Galgagyörk (8.)
Karancsalja, szombat, 17 óra.
Két, kissé visszafogott teljesítményt nyújtó alakulat meccsel majd egymással szombat este. A vendéglátók simán legyűrték a BSC-t az elmúlt hétvégén, míg a Galgagyörk bukdácsol az idény második felében, így talán a Karancsalja mehet bele jobb szájízzel ebbe a csatába.
Tippünk: 3–1

Varsány SE (4.) – Balassagyarmati SC (9.)
Varsány, vasárnap, 17 óra.
Reménykedhet még a bajnoki bronzéremben a varsányi társulat, bár nem a saját kezükben van a sorsuk, sőt egy alapos bezuhanás kellene a Karancslapujtő II-től, hogy erre reális esély kínálkozzon. Ennek ellenére a hazai gárdának be kellene zsebelnie a három bajnoki pontot ebben a párosításban, főleg saját otthonában.
Tippünk: 4–2

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában