Nool.hu videó

2023.04.17. 10:34

Új bajnokot avattak a salgótarjáni pankráción (fotók, videó)

Hat látványos összecsapással készültek az V. Fight Night szervezői.

B.L.

A palotási származású Szabó Tamás nem védte meg a címét.

Forrás: Nool

Fotó: V.L.

Szombaton a korábbi SVT szórakozóhelyén már az ötödik nagyszabású gálát rendezte meg a salgótarjáni székhelyű Xtreme Wrestling Promotion (XWP)

Felvezetésként Stab megverte Rufust, majd a salgótarjáni Oláh Gyuszi a közönség hatalmas buzdítása közepette legyőzte Junior Bastardot, Bait és menedzsere, Carlos beavatkozásával. A svéd szupermodell, Svedberg ügyesen állta a sarat a helyiek kedvencével, Ron Corvus-szal szemben, de a végén alulmaradt, aminek szintén nagyon örült a sportágat szerető és értő közönség.

A szünetet követően a salgótarjáni rosszfiú, Matt Miric és a debreceni Blaze hardcore csatáját Miric nyerte, volt itt asztaltörés és rajzszögek is előkerültek az összecsapás hevében.

Később Ozzy Spencer megverte Ryan Baitet, majd a menedzser, Carlos letámadta Ozzyt, ütései azonban semmit nem értek. Ekkor jött Oláh Gyuszi és Bait-tel ütötték-vágták Ozzyt, aki kidobta őket a szorítóból, vélhetően ennek még lesz folytatása.

Az estét a főmeccs, a bajnoki címért vívott hármas összecsapás zárta, a címvédő Szabó Tamásra Maverick és Blake Steamer várt a ringben. A szenzációs meccs végén új bajnokot avattak, és Maverick derekára került az öv, aki viszont nem Tamást pinelte.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában