Labdarúgás

2023.04.21. 12:00

Emléktornával tisztelegnek Rimócon Vincze Barna és Beszkid Andor előtt

A sportélet két meghatározó személyiségére emlékeznek a tornával szombat délután.

Stefán Antal

Vincze Barna halálának kilencedik évfordulóján ismét labdarúgó emléktornát rendeznek sporttársai a Rimócért sokat tevékenykedő két sportembernek, Vincze Barnának és Beszkid Andor néhai polgármesternek. Az összecsapásra 2023. április 22-én, szombaton 17 órától kerül sor a rimóci sportpályán.
Vincze Barna 1993-ban lett az akkor megépült helyi sportcsarnok gondnoka, ekkor kezdett el foglalkozni a rimóci sportegyesület ügyeivel. Az évek alatt edzői képesítést is szerzett. Utánpótlásedzőként a gyerekeket a sport szeretetére tanította, az életre nevelte őket. Munkáját elismerték, 1999-ben átvehette a Rimóc Községért díjat, 2013-ban a Magyar Labdarúgó-szövetség jutalmazta az utánpótlás terén végzett munkájáért, 2014-ben a megyei szövetség is kitüntette.
Beszkid Andor a megyei köz- és sportélet meghatározó alakja volt, aki hét cikluson át volt a település polgármestere és fontos szerepet töltött be a Rimóc SE mindennapi életében. 2016-ban a balassagyarmati Megyenapon részesült Nógrád Megyéért elismerésben, amelyet a Megyeházán tartott ünnepségen vett át.
A szervezők várnak minden érdeklődőt a közös megemlékezésre és tornára.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában