Kézilabda

2023.03.10. 10:38

Nehéz feladat előtt a Salgótarjáni SKC

A női NB II. Északkeleti csoportjában a tizennegyedik fordulóban a kilencedik Csépe Salgótarjáni SKC vasárnap, 18 órai kezdéssel a második helyen álló STAVMAT Füzesabonyi SC ellen lép pályára idegenben.

Nool

A Salgótarjáni SKC (sárga mezben) csapata idegenben lép pályára

Forrás: Nool

Fotó: Hegedűs Márk

– A legutóbbi fordulóban alsóházi rangadón kikaptak a Hajdúböszörményi TE otthonában. Miként tekint vissza a mérkőzésre? – kérdeztük elsőként Soós Pétert, az SKC vezetőedzőjét.
– Komoly problémáink voltak a helyzet kihasználással, valamint a védelem és a kapusösszhang sem volt meg. Fájdalmas vereség volt, de igyekszünk kijavítani.

– Két hét szünet volt a bajnokságban. Hogyan készültek, vannak-e hiányzók?
– Az elmúlt időben próbáltunk frissíteni a játékunkon és újítani néhány dologban. Sajnos sérülések és betegségek hátráltatták a felkészülésünket. Bízom benne, hogy teljes kerettel tudunk kiállni a következő találkozón.

– Nehéz feladat vár a csapatra a Füzesabony ellen. Mit vár a mérkőzéstől?
– A legfontosabb jelenleg, hogy a csapatomon újra érezzem a győzni akarást és küzdő szellemet, ha ez sikerül, akkor nem számít ki az ellenfelünk.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában