Ökölvívás

2023.02.21. 15:27

Közgyűlést tartottak a tarjáni ökölvívók

A napokban tartotta közgyűlését a Salgótarjáni Box Sport Egyesület.

Nool

Közgyűlést tartott a Salgótarjáni Box Sport Egyesület.

Forrás: Beküldött

Az esemény a Nógrád Megyei Civil Szolgáltató Központ székhelyén zajlott, Tolnai Sándor önkormányzati képviselő közreműködésével. Az Egyesület közgyűlésén részt vett többek között Wida József egyesületi elnök, a Madárfészek Akadémia elnöke, Botos András, aki az 1972-es müncheni olimpián bronzérmet szerzett, Eb-ezüst- és bronzérmes, hétszeres magyar bajnok, Botos Tibor Eb-bronzérmes, hétszeres magyar bajnok, valamint Oláh Gergő, az egyesület korábbi tehetsége. 

Az Egyesület közgyűlése új tagokat választott, így tizenhárom taggal bővült a szervezet. Wida József lemondott az elnöki tisztségéről, amelyet a közgyűlés elfogadott, valamint egyhangú döntés alapján, az öt tagú elnökségbe választották Botos Tibort, Magyar Lászlót, Gyuris Zoltánt, Almási Dénest és dr. Jávori Pétert. Az egyesület új elnöke dr. Jávori Péter lett, míg Wida Józsefet tiszteletbeli elnökké választották a jelenlévők.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában