Labdarúgás

2023.02.05. 16:22

Dobogós helyéért küzd tovább tavasszal a Mátraterenye gárdája

Serfőző Péter, a Mátraterenye elnöke számolt be a gárda eddigi munkájáról, valamint a jövőbeli terveiről hírportálunknak. A csapat az ősszel megszerzett harminchat ponttal a harmadik helyről várja a folytatást.

Balogh Tibor

A Mátraterenye (zöld mezben) a dobogó harmadik helyéről folytatja (borítóképünk egy korábbi mérkőzésen készült)

Forrás: Nool

Fotó: Hüvösi Csaba

A megyei I. osztályú csapataink már javában készülnek a február 18-án induló tavaszi folytatásra. Az eddigi munkáról és tervekről kérdeztük a Mátraterenye elnökét.

– A csapat január 8-án kezdte meg a felkészülést Bujtár Tamás irányításával – kezdte Serfőző Péter, a Mátraterenye elnöke – Az edzések mellett heti egy edzőmérkőzés szerepel a programban. Sajnos a nagy múltú Csepel elleni találkozó a pálya használhatatlansága miatt elmaradt. Az előzetes megegyezés ellenére Szeles Patrik Karancslapujtőre távozott. Szeretnénk leigazolni Percze Patrikot és Stark Jánost, valamint tárgyalunk még Bozó Patrik visszaigazolásáról. Úgy érzem, a keretünk ,,egyben van”. Szeretnénk minél jobban felkészülni a nagyon nehéz bajnoki rajtra. Jó lenne megtartani helyünket a dobogón, ha nem sikerülne, a világ nem dőlne össze, csak szomorúbbak lennénk – tette hozzá az elnök.

Szombaton a Bátonyterenyei TC ellen játszott elkészülési mérkőzést a Mátraterenye:
Mátraterenye – Bátonyterenyei TC 6–0 (3–0)
Recsk, műfüves pálya. 

Mátraterenye: Krizsanyik (Harmat) – Ajtai (Oláh T.), Lakatos, Földi, Kerényi (Oroszi) – Miklós (Babka), Percze (Kotroczó) – Stark (Znamecz), Bata, Domán – Kovács E. (Rácz M.). Játékos-edző: Bujtár Tamás

Bátonyterenyei TC: Zsignár (Kis) – Nagy Noel (Berki K.), Ivánfy, Kiss, Nagy Norbert – Szekula, Berki Sz., Bakos K, Oláh – Bakos T., Bellér. Játékos-edző: Berki Krisztián

Gólok: Kovács E. (2)., Bata, Znamecz, Domán, Oroszi.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában