Teqball

2023.02.06. 11:34

Junior magyar teqball-bajnok lett Csábi Milán

A Szent Imre Katolikus Általános Iskola és Gimnázium közösségi oldalán adta hírül, hogy Csábi Milán, az intézmény 10. osztályos tanulója 1. helyezést ért el junior egyéni kategóriában a Magyar Teqball Szövetség Országos Bajnokságán a tavalyi évben.

Lászlók Judit

Csábi Milán (b) az országos díjkiosztón

Forrás: Beküldött fotó

A szövetség honlapján található információk szerint a napokban tartották meg a sportág székházában a 2022. évi díjátadójukat. Az eseményen a tavalyi évben a hazai bajnokságban, valamint a világbajnokságon szépen teljesítő sportolóikat díjazták. Mint írják a közleményben, a hazai bajnokságban kiemelkedően teljesítők díjazását követően a Feltörekvő Programban résztvevő sportolók és edzőik részesültek figyelemben. Köztük volt Csábi Milán is. 

2022. évi MOL Országos Teqball Bajnokság végeredménye. Junior egyéni kategória. 1. hely: Tóth Benjámin Patrik és Csábi Milán - Infinity Teqball, 2. hely: Varga Dániel Botond - Infinity Teqball, 3. hely: Vajthó Jenő - Bodrogkeresztúrért SE.

 

Címkék#teqball

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában