Úton

2023.01.12. 10:59

Újabb látványos alakot rajzolt a térképre a salgótarjáni sportember

Ezúttal egy besurranó tolvaj kutyát rajzolt a település köré.

B.L.

Frics Balázs "alkotásairól" már többször beszámoltunk. Rajzolt már ősmadarat, Mikulást és húsvéti nyulat, de Valter Attila tiszteletére egy óriási feliratot is.

Ezúttal futva alkotott GPS-szel az SHKE tagja.

- Hiányzott már a mozgás, de az esős idők miatt át kellett gondolni, hogy merre legyen a pálya. Sok nagyon saras rész van a környéken, de aszfalton nem szeretek futni, így maradt egy ilyen köztes megoldás. Fele erdő, fele aszfalt, így a végére levertem a cipőről a sarat - mesélte portálunknak Balázs, aki ezúttal egyedül vágott neki a szűk 11 kilométernek.

Frics Balázs újabb alkotása
Frics Balázs újabb alkotása
Forrás: Beküldött

- A figura teljesen spontán jött. Ahogy terveztem, merre menjek, hirtelen megláttam a kutyafejre emlékeztető alakot az utak sokaságában és septiben rajzoltam valamit. Mindig jól jön a plusz motiváció, ehhez nagyon jól ezek a rajzok, mert nem lehet eltérni, hisz akkor nem lesz meg a rajzolat. Így mindig végig kell vinni a kitűzött célt - ecsetelte a sportember.

Még december 31-én is rajzolt egy szerencsemalac fejet. Akkor párjával, Verebélyi Anival eredt útnak.

Ez az útvonal 6 km volt
Ez az útvonal 6 km volt
Forrás: Beküldött

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában