Helyi sport

2023.01.29. 09:49

Ismét versenyezhetnek a falmászók Balassagyarmaton, még nincs késő jelentkezni

A Balassagyarmati Hegymászó Klub a honlapján tette közzé, miszerint a XXIX. Palóc Kupa – Nemzetközi műfalmászó versenyt február 4-én, szombaton 10 órától rendezik meg a Mikszáth Kálmán Művelődési Központban.

L. J.

Balassagyarmaton várják a sportág szerelmeseit

Forrás: Shutterstock

A kiírás szerint több kategóriába is nevezhetnek az érdeklődők: várják a 13 éves kor alatti gyermekeket, a serdülő lányokat és fiúkat, a felnőtt nőket és férfiakat,valamint a szépkorúakat is. 

Mint írták, a női és férfi nyílt, valamint a serdülő lány és fiú kategória versenyei előremászással, a gyermek kategóriák versenyei felső biztosítással történnek. Amennyiben egy versenyszámban három főnél kevesebben neveznek, abban az esetben kategória összevonás történik.

– Lehetőség van arra is, hogy egy gyermek vagy serdülő kategóriában induló versenyző másik kategóriában is induljon, de az csak a nemének megfelelő nyílt (felnőtt) kategória lehet. Ez esetben a második kategóriára újabb nevezési díjat kell fizetni. Előnevezésnél ezt külön fel kell tüntetni – olvasható a honlapon. 

Hozzátették: díjazásban az első három helyezett részesül. A vándor kupa végleges megnyerésének feltétele a nyílt kategória három egymás egymást követő megnyerése. Előnevezni a kitöltött nevezési lap elküldésével február 2-ig lehet. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában