Megható

2022.11.09. 20:42

Gyógyulj meg, Zsombi! – fotóval üzentek csapattársuknak a bátonyi srácok

A keddi edzésen megsérült a Bátonyterenyei Torna Club utánpótlás csapatának egyik játékosa. A fiúra műtét várt, csapattársai pedig megható formában üzentek neki.

Nool

Ezzel a képpel üzentek csapattársuknak a focisták

Forrás: Facebook/Nagy-Majdon József

– Gyógyulj meg Zsombi! – írták a molinójukra a Bátonyterenyei Torna Club utánpótlás korú U-13-as focistái. A játékosok a keddi edzésen megsérült csapattársuknak szerettek volna így üzenni. 

A gyermekek megható gesztusáról Nagy-Majdon József, a város polgármestere is írt közösségi oldalán

–Respect a Bátonyterenyei Torna Club (BTC) utánpótlás korú U-13-as focistáinak! Nálam ti már bajnokok vagytok! – fogalmazott bejegyzésében a város első embere.

A poszt alatti kommentek között Zsombor édesanyjának sorait is megtaláltuk:

– Nem találok szavakat, amit tegnap óta kapunk Tőletek! Köszönjük BTC és mindenkinek aki aggódik és támogat minket! Eddig nem sírtam, tartottam magam, de ezt látva mindketten sírtunk Zsombival. Köszönjük! – írta az anyuka, aki később arról is beszámolt, hogy a fiatal focista már jobban van, túl van a műtéten is. Hozzátette, fia fekvőgipszet kapott, de tud mankóval közlekedni.

A focistának számtalan jókívánságot küldenek, legtöbben gyors gyógyulást kívánnak számára. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában