Labdarúgás

2022.11.12. 15:53

A listavezetővel csap össze vasárnap a Bánk labdarúgógárdája

Nógrád megye jelenleg egyetlen NB III-as labdarúgói a Hódmezővásárhelyi FC csapatát fogadják vasárnap 13 órától hazai pályán.

Hegedűs Henrik

A bánki gárda (zöld-feketében) jó esélyekkel vág neki az összecsapásnak (borítóképünk egy korábbi mérkőzésen készült)

Forrás: Nool

Fotó: Hegedűs Márk

A labdarúgó NB III. Közép csoportjának éllovasával játssza a csoport soron következő fordulóját a hét utolsó napján a Bánk-Dalnoki Akadémia gárdája.

NB III. osztály, Közép csoport, 17. forduló: Bánk-Dalnoki Akadémia (16.) – Hódmezővásárhelyi FC (1.)

A hódmezővásárhelyi társaság eddig igen imponáló mérleggel rendelkezik, ugyanakkor az utóbbi hetekben nem olyan fényes a dél-alföldi gárda teljesítménye. Az elmúlt két fordulóban mindössze egyetlen ponttal gyarapodtak, amikor hazai pályán értek el döntetlent a szekszárdiakkal szemben, míg két hete az ESMTK vendégeként súlyos, 5-1-es vereségbe futottak bele a fővárosban.

Bezzeg a Bánk most igazán felszálló ágba került, zsinórban három győzelmet arattak Józsáék, ráadásul mindhárom összecsapást kapott gól nélkül úszták meg, ami felettébb értékes jelzője a védekezés egyre hatékonyabb stabilitásának.

– Reálisan kezeljük a körülményeket, tudjuk jól, nem mi vagyunk a mérkőzés esélyesei, de reménytelennek sem tekintjük a helyzetünket. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy minél inkább megnehezítsük a hódmezővásárhelyiek dolgát. Szerencsére a tartósan sérültek kivételével valamennyi játékosunk hadba vethető, bízom benne, a hátsó alakzatunk továbbra is úgy működik majd, ahogy az előző fordulókban tette – hangsúlyozta előretekintésében Tábori Ákos vezetőedző. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában