Labdarúgás

2022.11.06. 14:40

Ismét egy góllal nyert a Bánk együttese

A házigazda Bács-Kiskun megyeiek az elején rendkívül támadón léptek fel, de a nógrádi legénység stabil hátsó alakzata minden próbálkozásnak ellenállt, sőt, egy-két kontralehetőségből gólszerzési alkalmakat is kialakítottak.

H. H.

Kecskeméti TE II. - Bánk-Dalnoki Akadémia 0-1 (0-0)

Kecskemét, Műkertvárosi Sportcentrum, 50 néző. Vezette: Dobai J. (Flinta Z., Németh B.).

KTE II. : Kersák – Győri Á., Barkóczi, Szamosi, Györgye – Kuchta (Horváth Á. 46.), Szalai, Hatvani, Győri B. (Kovács Á. 64.) - Major Sz. (Bellák 64.), Major E. (Horváth M. 83.). Vezetőedző: Szabó Tibor.

Bánk: Zima – Török, Frey, Takács, Sápi – Haronisz, Darabont., Kócsa, Kiss (Fellegi 80.) - Józsa (Katona 89.), Szentpéteri (Torda 46.). Vezetőedző: Tábori Ákos.

Gól: Józsa (53.).

Sárga lap: Hatvani, Major Sz., illetve Szentpéteri, Kócsa.

A házigazda Bács-Kiskun megyeiek az elején rendkívül támadón léptek fel, de a nógrádi legénység stabil hátsó alakzata minden próbálkozásnak ellenállt, sőt, egy-két kontralehetőségből gólszerzési alkalmakat is kialakítottak. Ami az első játékrészben nem sikerült, bejött közvetlenül a szünet után, ekkor a harmadik meccsén már harmadszor találatot jegyző Józsa révén szerezte meg a vezetést a bánki gárda. És, ahogy az az elmúlt fordulókban történt, Zima Ádám hálója ezúttal is mentes maradt az érintéstől, azaz Tábori Ákos legénysége a fegyelmezett szellemű játékának köszönhetően újfent három ponttal gazdagodott.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában