EHF Champions Cup

2022.10.18. 19:23

Útnak indultak a portugál tornára: Marco Rossi sok sikert kívánt a salgótarjáni strandkéziseknek

A Magyar Bajnokságon elért korábbi eredményük révén jutottak ki a tornára.

Nool

Marco Rossi sok szerencsét kívánt a strandkézis fiúknak

Forrás: Facebook/Salgótarjáni Strandépítők KC

Salgótarjáni Strandépítők KC közösségi oldalán számolt be arról, hogy a nyár végén férfi strandkézilabda csapatuk a Magyar Bajnokságon a második helyet szerezte meg. Az országos döntőben szerzett ezüstérmes helyezésről augusztusban hírportálunkon is beszámoltunk. Ezzel az eredménnyel a salgótarjáni együttes kijutott az idei évi EHF Champions Cup strandkézilabda tornára, amelyet a portugáliai Porto Santoban rendeznek meg október 20-23 között. 

A Strandépítők csapata kedden repülővel indult portugáliai útjára. Már reptéren nagy meglepetés érte őket:

– Keretünket erősíti a Magyar Labdarúgó Válogatott Szövetségi Kapitánya, Marco Rossi is – írták a posztban viccesen, hiszen a kapitány egy fotó erejéig állt csak össze a csapattal. S bár Marco Rossi más irányba utazott, sok sikert kívánt a csapatnak a tornához.

A Strandépítők férfi strandkézilabdásait a D- csoportban, a portugál GRD Leça - SPAR, a német BHC Beaching Bad Minden, és az angol London Beach Handball csapatával sorsolták össze. 

A Salgótarjáni Strandépítők BHC kerete: Barabás Zsolt, Becsi Mihály, Csuka Balázs, Dancs Máté, Dénes Máté, Forgács Péter, Gyetvai Tamás, Homor Dániel, Homor Dominik, Kapusi Levente, Kovács Róbert, Lőrik Tamás, Manazya Felician, Nagy Tamás, Pellei Vince, Ponyi Gergő, Priczel Bence, Székely Nikola, Tóth Fekete Barnabás. Edzők: Kozma Péter, Rácz Viktor.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában