Szabadidősport

2022.10.20. 21:26

Fusson be Schirilla Györggyel Salgótarjánba – találkozó vasárnap a benzinkútnál!

Vasárnap reggel futva érkezik Salgótarjánba a nemzet rozmárjaként emlegetett Schirilla György, hogy megnyissa a hagyományos október 23-ai emlékfutást. Bárki vele tarthat a futáson, a sportember a város határában várja a csatlakozókat.

Nool

Schirilla György (jobbra) a főszervező Valiskó Ferenccel futott a tavalyi rendezvényen

Forrás: Nool

Fotó: B.L.

– Október 23-án lesz 20 éve, hogy Budapestről vagy más helyről futva érkezem a híres utcai futóversenyre – hívta fel szerkesztőségünk figyelmét a jeles évfordulóra Schirilla György. Az extrém teljesítményeiről ismert sportember ugyanis idén is részt vesz a salgótarjáni 1956-os emlékfutáson, melynek részleteiről a napokban már előzetesen beszámoltunk. 

A sportember reggel 8:30-kor érkezik majd a Vizslás utáni benzinkúthoz (a körforgalomhoz), hogy onnan befutva megnyissa a versenyt. S

chirilla György a tervei szerint nem egyedül, hanem helyi futók társaságában érkezik a megyeszékhelyre. 

– Örömmel várom a hozzám csatlakozókat a megadott időben a benzinkútnál – invitálja futásra a nógrádi sportbarátokat. 

A tavalyi október 23-ai emlékfutáson – melyet a Covid-járvány miatti egy év kényszerpihenő után rendeztek meg – tökéletes futóidő fogadta a résztvevőket. A szervezők remélik, hogy idén hasonlóan kellemes időjárásra és talán még nagyobb érdeklődésre számíthatnak. A 2021-es futásról szóló képes tudósításunkat itt találja: 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában