Kerékpár

2022.09.14. 11:37

Virtuálisan lehetünk a Karancs királyai

Nevezés után futva vagy kerékpáron teljesíthetőek a távok.

B.L.

Az egyik tavalyi dobogó

Forrás: Beküldött fotó

A Salgótarjáni Hegyikerékpáros Egyesület az idén először virtuális időméréses alapon, a versenyidőszak alatt önállóan többször is teljesíthető módon rendezi meg hagyományos versenyét, ahol az amatőr sportolók és a profi versenyzők is lehetőséget kapnak erejük és felkészültségük lemérésére. A Karancs Királyán nem körpályán, hanem egy emelkedőkkel tarkított útvonalon mérhetik össze erejüket és felkészültségüket a bringások. A távokat szeptember 1. és 30. között többször is meg lehet mászni, a jegyzőkönyvbe a legjobb idő kerül majd.

Nevezni futás és kerékpározás és E-bike szakágban is lehet, akár mindháromban is külön. Elit kategória esetén a kilátóig, míg a Hobbi kategóriában az Elemér-forrásig kell feljutni. Öt korosztályban lehet nevezni: U15, U18, Felnőtt(18-34), Master(35-49), Senior (50-).

A szervezők külön hangsúlyozták, hogy a részvétel feltétele az előzetes nevezés. Az eredményhirdetés október 9-én lesz, Rónafaluban, együtt az aznap rendezendő CRIF#5 országúti hegyifelfutóval.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában