Labdarúgás

2022.09.29. 17:05

Minden nógrádi csapat szombaton lép pályára a megyei I. osztályban

A nyolcadik forduló mérkőzéseivel folytatódik hétvégén a megyei I. osztály megmérettetése, amelynek minden összecsapását szombaton 15 órakor rendezik.

L. A.

Minden összecsapás egy időben kezdődik

Forrás: Nool | Archív fotó

Fotó: Hüvösi Csaba

Bátonyterenyei TC – Érsekvadkerti SE

Az újonc házigazdák nagyon jól kezdték a szezont, mondhatni bejelentkeztek a bajnokság meglepetéscsapata címre. Az elmúlt két fordulóban viszont botlottak, hiszen korábban ugyan az Építők otthonában mentettek egy pontot két gólos hátrányból, de legutóbb több hiányzóval felállva vesztettek hazai pályán a Szécsény ellen. A vendégeik is kisebb gödörben vannak az elmúlt hetekben, de Szenográdi Péter biztosan megpróbálja újra a győzelem útjára terelni a csapatát.

Szécsény VSE – Bánk-Dalnoki Akadémia II.

A szécsényiek három mérkőzéses jó szériában vannak, így mondhatni kötelező lenne számukra hazai pályán a győzelem a sereghajtó fiatal bánki csapat ellen. A vendégek biztosan nem feltartott kezekkel érkeznek az összecsapásra, és szeretnék újabb ponttal vagy épp pontokkal gyarapítani bajnoki egységeiket. Ez nem lesz könnyű feladat, a masszívan védekező és gyors ellentámadásokból nagyon veszélyes hazaiak ellen.

Diósjenői SE – Mátraterenye SE

Érzékelhető, hogy a Diósjenő csapata képes meglepetéseket is okozni, hiszen a gárda gerince igen összeszokott, kapujukban egy kiváló fiatal tehetséggel és két ambíciókkal teli, rutinios edzővel a kispadon. Ennek ellenére a mérkőzés esélyese többek szerint a Mátraterenye együttese, akik ha néha kicsit döcögve is gyűjtögetik a pontjaikat, de három mérkőzéses győzelmi szériával a hátuk mögött érkezhetnek a szombati mérkőzésre.

Palotás SE – Héhalom SE

A szomszédos települések rangadóján a házigazdák szeretnék javítani egy héttel korábbi mátraterenyei vereségüket, míg a vendégek szeretnék megszerezni szezonbéli második győzelmüket. Az esélyesebbnek a Palotás csapat mondható, de minden bizonnyal – az idei szezonra igencsak jól erősítő – a Héhalom sem fogja olcsón adni a bajnoki pontokat.

Szendehely FC – SBTC

A hazaiak egyre jobban muzsikálnak Kovács Imre vezetésével, amelyet jól bizonyít, hogy két héttel korábban a Mátraterenye is csupán a végjátékban elért találattal tudta a három pontot elvinni Szendehelyről. Ezek ellenére a mérkőzés favoritja a listavezető Salgótarjáni BTC csapata, akiknél vélhetően nem is lehet más a cél, csak is a győzelem.

Pásztói SK – Unicum FC Mohora

A forduló rangadója többek szerint, amely a csapatok korábbi hetekben mutatott teljesítményét tekintve teljességgel meg is állja a helyét. A mérkőzést nagyban befolyásolhatja majd, hogy Forgó Péter felemásan teljesítő együttese melyik arcát mutatja majd szombaton. A vendégek biztosan szeretnék folytatni menetelésüket a bajnokságban, hiszen egy meccsel ugyan kevesebbet játszva, de így is a dobogó harmadik helyén állnak egy ponttal elmaradva az éllovas SBTC, valamint rosszabb gólkülönbségüknek köszönhetően a Mátraterenye mögött.

Silver Tüzép Karancslapujtő – Berkenye SE

A Karancslapujtő vereséget szenvedett egy héttel korábban a Mohora otthonában, így a bajnoki cím gondolatával játszadozó együttes nem engedheti meg magának az újabb elhullajtott pontokat hazai pályán. A vendégek egy igen nagy mélypontról mozdultak el egy hete a vadkertiek legyőzésével, de szombaton igazi meglepetés lenne, ha folytatnák útjukat a siker mezsgyéjén.

Szabadnapos: Építők KC.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában