Trifekta

2022.09.28. 17:19

Jövőre ismét Salgótarjánban küzdhetnek az extrém akadályokkal a spartanosok

Hivatalos információk szerint jövő áprilisban ismét visszatér a SPARTAN a nógrádi megyeszékhelyre, ahol új és extrém kihívásokkal teli pályák várnak a versenyzőkre.

P. K.

Tavaly több ezren vettek részt a versenyen, jól állták a kihívásokat

Forrás: Nool Archív

 

Egy évvel a tavalyi verseny után tegnap a Spartan Race Hungary Facebook-oldalán hivatalosan is bejelentette, hogy 2023. április 1-2. között Salgótarján ad otthont a régió első Spartan Trifekta” hétvégéjének. A szervezők új és kihívásokkal teli pályákat,  festői környezetet és fergeteges hangulatot ígérnek. – Egy évvel ezelőtt búcsúztunk Salgótarján gyönyörű  hegyeitől, amikor az járt a fejünkben, ide még biztosan visszatérünk – írták a szervezők.

Hozzátették:  a versenyregisztrációt is hamarosan megnyitják, melyhez érdemes figyelemmel követni a Spartan közösségi oldalát.

Tavaly hatalmas sikerrel debütált a nógrádi megyeszékhelyen a SPARTAN, a kétnapos megmérettetésre több ezer versenyző és kísérő érkezett, melyről portálunk galériát is közölt:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában