Irányítás

2022.09.16. 19:31

Edzőt váltottak a bánki focicsapatnál

Már nem Balog Zsolt vezetésével készül a következő bajnoki mérkőzésre a Bánk-Dalnoki Akadémia, NB III. osztály, Közép csoportjában szereplő együttese.

Nool

A Bánk_Dalnoki LA 80 percig tartotta magát a listavezetó hódmezővásárhelyiekkel szemben

Forrás: Nool

Fotó: Hegedűs Márk

A csapat irányítását az eddig a megyei I. osztályban vitézkedő gárda trénere, Tábori Ákos vette át, akinek munkáját majd két rutinos játékos is segíti, Cseri Gergő és Kiss Károly személyében. Az új vezetőedző mellett az erőnléti felkészítő személye is megváltozott, hiszen Berkes Zsolt is csatlakozott a bánki gárda stábjához.

A csapat vezetősége próbálja jobb útra terelni az együttest, hiszen a bajnokságban eddig csupán egy pontot tudtak szerezni. Most a kupahétvége miatt több idejük lesz készülni a következő mérkőzésükre, amelyet a bérelt hazai környezetben, Berkenyén játszanak majd a Monor csapata ellen. Ez egy igazi kiesési rangadó lesz, hiszen a vendégeknek is csupán egy bajnoki egységet sikerült eddig gyűjteniük a nyolc lejátszott mérkőzésükön.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában