Labdarúgás

2022.09.17. 21:11

A hajrában kapott ki a Balassagyarmat a Vasas ellen (galéria)

A Mol Magyar Kupa 3. fordulójában, a legjobb 32 közé jutásért a Balassagyarmat hazai pályán az első osztályú Vasas csapatával mérte össze erejét. A küzdelmes mérkőzésen az Ipoly-parti legénység a hajrában maradt alul.

B. T.

Forrás: Nool

Fotó: Szabó Péter

Balassagyarmati VSE  – Vasas FC 1–2 (1–1)

Balassagyarmat, Kövi Pál Sportközpont, 800 néző, vezette: Nazsa T. (Márkus P., Tőkés R.).

Balassagyarmat: Iváncsics – Petneházi (Tóth, 85.), Tányéros, Király Á., Lami – Ferkel – Majzik, Lizák, Király O. (Erdélyi, 87.), Márton – Bartos (Géringer, 62.). Vezetőedző: Nagy Tibor.

Vasas: Dombó – Ódor, Szivacski, Litauszki, Deutsch – Ihrig-Farkas (Hinora, 46.), Vida (Berecz, 56.), Márkvárt (Hidi, 56.), Géresi (Holender, 63.) – Zimonyi (Novothny, 46.), Radó. Vezetőedző: Kondás Elemér.

Gl.: Bartos (28., - 11-esből),  ill. Ihrig-Farkas (13.), Novothny (86.). Sárga lap: Ódor, Szivacski, ill. Tányéros. Jók: az egész csapat, ill. Litauvszki, Márkvárt, Szivacski, Deutsch.

Nagy Tibor:  – Úgy gondolom, hogy az utolsó percekig meg volt az esélyünk arra, hogy nyerjünk. A Vasas irányította végig a mérkőzést, mi megpróbáltunk alkalmazkodni. Gratulálok a srácoknak, nagyon jól dolgoztak.

Kondás Elemér: – Uraltuk a mérkőzést, amit az elején el kellett volna döntenünk. Rúgtunk egy gólt, de sajnos utána csináltunk egy buta 11-est. Támadójátékunk nem volt hibátlan, akadozott a gépezet, pontatlanok voltunk, de a végén sikerült betalálnunk.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában