Kézilabda

2022.08.31. 14:41

Sorra érkeznek a fiatal tehetségek a tarjáni kézilabdacsapatba

A női csapatba egy átlövő, a férfiakhoz egy újabb jobblövő érkezett.

Nool

Forrás: Beküldött

A Salgótarjáni Strandépítők KC közösségi oldalán két új igazolást is bemutattak nemrég. A női felnőtt csapat új igazolása, a 24 éves Majoros Virág Nagykanizsáról érkezett.

- 14 évesen igazoltam Budapestre, ahol a Szent István SE-ben játszottam, majd onnan mentem tovább több csapathoz is mint például Csurgó, Eger, Szombathely. Átlövő posztra érkeztem Tarjánba, ahol mindent megteszek annak érdekében, hogy hasznos tagja legyek a csapatnak, és minél jobb, sikeresebb szezont zárhassunk együtt - mondta Virág, akit a 68-as mezben láthatunk majd.

A férfi csapatot erősíti majd a hétvégén kezdőd szezonban a 20 esztendős Jaros Olivér, a 22-es mez birtokosára jobbszélsőként és átlövőként számítanak majd.

- Gyöngyösön születtem, itt kezdtem el kézilabdázni is 6 éves koromban. Azóta itt ragadtam és nem is nagyon játszottam még más csapatban. Balkezesként jobblövő, illetve jobbszél poszton is bevethetőnek érzem magam. Ezalatt az idő alatt sikerült felküzdenem magam a felnőtt csapatig. Azért érkeztem Salgótarjánba, hogy még több tapasztalatot szerezzek és igyekezzek minél több játékidőt kiharcolni. Egy minél jobb, eredményekben gazdag szezont szeretnénk futni együtt - vázolta terveit az új igazolás.

Az utóbbi napokban több új igazolást is bemutattunk már:

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában