Labdarúgás

2022.07.15. 10:54

Tizenkét csapat méretteti meg magát a salgótarjáni strandfoci kupán

Immár negyedik alkalommal rendezi meg a Kertvárosért Egyesület az Amatőr Strandfoci Kupát július 16-án, szombaton, reggel 9 óráról. A rendezvénynek a salgótarjáni Kecskés József Strand Aréna ad majd otthont.

N. O.

A rendezvénynek a salgótarjáni Kecskés József Strand Aréna ad majd otthont | Archív fotó

Fotó: Hegedűs Márk

Barna Bence, az egyesület elnöke elmondta, hogy 12 csapat részvételével szervezik az eseményt, amely évről évre egyre nagyobb népszerűségnek örvend.

– Egész napos zenével és igazi fieszta hangulattal várjuk majd az érdeklődőket. A strandfocin pedig két pályán és két csoportban folynak majd a küzdelmek – közölte Barna Bence.

Hozzátette: a dobogósok mellett díjazzák a legjobb kapust, a legkiválóbb mezőnyjátékost és a legsportszerűbb csapatot is. Ezen túlmenően a nap folyamán hetesrúgó-bajnokságot is szerveznek.

Az egyesület elnöke arra is kitért, hogy a rendezvénnyel szeretnék felhívni a figyelmet a rendszeres testmozgás fontosságára, továbbá népszerűsítenék a strandfocit is, hogy minél többen megismerjék.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában