Labdarúgás

2022.03.21. 17:20

Már a Balassagyarmat mezében edzhetett az ukrán menekült kisfiú

A nógrádi edzők is szeretettel fogadták a Terényben elszállásolt fiút.

Nool

Forrás: Balla Mihály Facebook-oldala

Korábban portálunk mutatta be az elsők között azt a tizennégy éves ukrán fiút, akinek nem csak az otthonát, a barátait, hanem az eddigi futballkarrierjét is a háta mögött kellett hagynia az országukban uralkodó állapotok miatt. A fiatal sportoló segítségére sietett Balla Mihály, és az NB III-as Balassagyarmat mellett működő utánpótlás-egyesület.

A Palóc Farkasok vezetői természetesen rögtön igent mondtak a felkérésnek, mert szeretnék segíteni azokat a fiatalokat, akik továbbra is futballozni akarnak, attól függetlenül, hogy az otthonukat el kellett hagyniuk. A vezetőség akkor mindenkit biztosított arról, hogy nem hivatalosan leigazolva ugyan, de náluk folytathatja az edzést a család itt tartózkodásának idejéig. 

Balla Mihály hétfőn közösségi oldalán számolt be arról, hogy a fiú már el is jutott a klub korosztályos csapatához, ahol szívesen fogadta mindenki.

Bízunk benne, hogy az elkövetkező időszakban a fiatalember sikeresen megtalálja a helyét a csapatban, ahol az edzők és a csapattársak segítségével kibontakoztathatja tehetségét

- írta bejegyzésében az országgyűlési képviselő.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában