Kerékpár

2024.05.06. 17:00

Eredményesen tekernek a salgótarjáni kerékpárosok

A közelmúltban három versenyen is indultak a Salgótarjáni Hegyikerékpáros Egyesület (SHKE) versenyzői.

Bakos László

Dr. Bakos Gergő a második helyen zárt

Forrás: Facebook

Az Salgótarjáni Hegyikerékpáros Egyesület közösségi oldalán közzétett beszámoló szerint a IX. SEFAG Tuttibringa Zselic Maratonon az egyesületet Sándor Balázs képviselte. Talán ez a legtávolabbi rendezvény, amelyen indult salgótarjáni versenyző, ennek ellenére Balázst átmenti betegsége sem tartotta vissza, hogy elutazzon, mert fontos volt a részvétele az összetett eredmény miatt. Végül az U19-es korosztályban rövid távon az ötödikként végzett.

Később a Borsod MTB Series második futamát Hangonyban rendezték meg. Hosszas felépülése után az egyesület nagy visszatérője, Takács Gábor állt rajthoz, aki a Master 3-as kategóriában a hetedikként végzett.

A hétvégén rajtoltak a versenyzők a Bianchi Gyenesdiás Gravel - Magyar Gravel Kupa Sorozat II. állomásán. Dr. Bakos Gergő a Master korosztályban rövid távon ezüstérmet szerzett. A 61,9 kilométeres távon mintegy 890 méteres szintemelkedés várt a nógrádira.

A rajt után elég nagy tempó volt, nem is tudtam tartani az első bojjal. A második bojjal toltuk végig, majdnem 29 kilométer per óra átlagunk lett, 
szóval a végére elfáradtam értékelt röviden a klub közösségi oldalán.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában