mennyei megyei

2021.06.13. 19:52

„Ezt a játékot gólra játsszák” – edzői aranyköpések a Nógrád megyei bajnokságokból

A megyei labdarúgóosztályok legjobb edzői nyilatkozataiból szemezgettünk.

Nool

Forrás: NMH/Archív

Fotó: L. B.

Az idei szezonban nem volt hiány elégedett vagy éppen emlékezetes pillanatokból, frappáns edzői megszólalásokból, vagy szórakoztató megjegyzésekből, de olyan is előfordult, amikor a mesterek olykor-olykor kifakadtak és felfokozott állapotban értékelték vagy kommentálták a mérkőzéseket. Íme a tavaszi találkozók best of edzői nyilatkozatai.

1. Szenográdi Péter, az Érsekvadkert SE játékos-edzője így vélekedett a Nőtincs elleni rangadót megelőzően: „Hetek óta éhezünk a sikerre, amit vasárnap szeretnénk már újra megízlelni. Nehéz lesz és keserű, de enni muszáj.”

2. Dénes György, a Szendehely FC edzője kissé elragadtatta magát miközben értékelte a Mátraterenye elleni mérkőzést: „Szánalmas játékvezetés mellett, egészen a 85. percig egálban voltunk a vendégekkel, de aztán egyenlítés helyett, jött a kegyelemdöfès. Nem értem, hogy fogalmatlanok miért vezetnek meccset, és miért nem inkább ipari áramot!”

3. Nagy Tamás, a Pásztó trénere így próbálta feldolgozni a pályán történteket a Héhalom elleni mérkőzést követően: „Nem tudom, hogy mit vétkeztünk, de ver a mindenható rendesen.”

4. Dénes György, a Szendehely FC edzője a Szécsény elleni vereség láttán: „A mai mérkőzés olyan volt, mint az időjárás. Borongós, esős, napos, de eláztunk. Sajnos rengeteg dolgot helyre kell tenni, mert ennek így semmi értelme nincs…”

5. Győri Zoltán, a Héhalom edzője borús hangulatban látta a Berkenye elleni mérkőzést: „Egy szépséghibája van csak ennek, mégpedig az, hogy ezt a játékot gólra játsszák.”

6. Romhányi Tamás, a Karancslapujtő edzője így fakadt ki a Rimóc elleni mérkőzés után: „Az idény legrosszabb produkcióját nyújtottuk. Elég kellemetlenül éreztem magam a második félidőben. A rimóciaknak gratulálok, az enyémeknek most sajnos nem tudok!”

7. Szenográdi Péter az Érsekvadkert edzője nyugtázta a vereséget a Héhalom ellen: „A kapust is kicselezzük, de abból se tudunk gólt lőni. Na de majd lesz valami.”

8. Szenográdi Péter az Érsekvadkert edzője inkább a véka alá rejtette a véleményét a Rimóc elleni meccs után: „A véleményem most csak a csapatra tartozik.”

9. Jele Zoltán, a Palotás edzőjének bölcsessége a Mátraterenye elleni ütközetről: „Gól nélkül nem lehet mérkőzést nyerni.”

10. Jele Zoltán, a Palotás edzője a Rimóc elleni győzelmükről: „A mai találkozó egyetlen pozitívuma, hogy megnyertük a mérkőzést.”

+ Kelecsényi Gábor, a Szécsény VSE edzőjének gondolatai az Érsekvadkert elleni összecsapásról: „A mai meccsen is kevés veszélyt jelentettünk a vendégkapura.”

+ Gyetvai István, a Rimóc edzőjének szavai a Mohora elleni mérkőzésről: „Igazságos eredmény született, de ennyivel nem volt jobb a Mohora.”

+ Dénes György, a Szendehely edzője így jellemezte hirtelen felindulásból Rimóc elleni mérkőzést: – „Totális csőd.”

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában