Kézilabda

2021.04.24. 08:29

A Mezőkövesd ellen lépnek pályára a balassagyarmati kézisek

Az NB I./B Keleti csoportjában szereplő Kábel SE szombaton a Mezőkövesd otthonában lép pályára.

H. H.

Forrás: NMH

Fotó: Archív

Mezőkövesdi KC (4.)– Balassagyarmati Kábel SE (8.)

Miután egyre jobban „utoléri magát” a másodosztály, azaz a pótolt mérkőzések következtében egyre inkább reális képet mutat a tabella, jól szembetűnik, milyen éles harcok alakulhatnak ki a közeljövőben a Keleti csoport középmezőnyében, mivel a negyedik és a tizedik helyezett között mindössze három pont a különbség.

Ezért is számít kiemelt fontosságúnak az Ipoly-partiak vendégszereplése a matyó tájegység központjában, hiszen egy idegenbeli győzelemmel nem csupán a korábban kivívott tekintélyét állíthatná vissza a balassagyarmati alakulat, hanem utol is érné Borsod megyei vetélytársát. Máskülönben a vezetőedző, Zubai Gábor számára is különös jelentőséggel bír a szombat délutáni kirándulás, hiszen mezőkövesdi származású és a sportág alapjait is itt sajátította el.

Kemény csata vár a nógrádi kék-fehér legénységre szombaton, mindenképpen bravúrnak számítana már a pontszerzés is, ám a képességek alapján ez elérhető Sutkáék számára, csak kőkemény védekezéssel párosuló összeszedett támadások kellenek.

NB II. Északi csoport, nők, 18. forduló

Csépe Salgótarjáni Strandépítők KC (5.)– ÓKSI Kézilabda KFT. (6.)

Soós Péter, a Strandépítők KC edzője: – Az elmúlt heti jó teljesítményből építkezünk, bízom benne, hogy a lányok most is kiteszik a szívüket a pályára. Győzni akarunk, minden pont számít.

NB II. Északi csoport, férfiak, 19. forduló

Csömör KSK (4.)– Salgótarjáni Strandépítők KC (1.)

Varga Krisztián, a Strandépítők KC edzője: – Csömörön sosem könnyű mérkőzést nyerni, ellenfelünk nem fogja könnyen adni a két pontot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában