horgászat

2020.07.31. 11:14

A kilencedik Tóalja Kupát rendezik a hétvégén

Mátraterenyén augusztus első hétvégéjén immár kilencedik alkalommal rendezik meg a már nagy hagyományokkal rendelkező páros horgászversenyt.

Nool

A Tóaljai Bányász Horgász Egyesület által szervezett huszonnégy órás viadal nevezési listája szinte azonnal megtelt a résztvevőkkel. A festői szépségű horgásztavon az egyesület tagjai az elmúlt hetekben rengeteg munkával járultak hozzá ahhoz, hogy a tó környezete méltó legyen a kihíváshoz, a versenyhez. A halakban bővelkedő vízbe a napokban további 24,6 mázsa háromnyaras pontyot telepítettek. Az pedig természetes, hogy a horgászversenyzők által kifogott halak a mérlegelést követően azonnal visszahelyezésre kerülnek éltető elemükbe.

A Tóaljai Bányász Horgász Egyesület Facebook-oldalán a rész- és végeredményeket, a versenyről készült fotókat folyamatosan közzéteszi. A verseny összdíjazása négyszázezer forint. Az egyesület vezetősége bízik abban, hogy a Tóalja Kupa sportszerű keretek között fog zajlani, és fogásokban is bővelkedik majd a megmérettetés.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában