kézilabda

2020.01.19. 11:58

Báloztak a salgótarjáni kézisek

A minap a Salgótarjáni Általános Iskola Beszterce-lakótelepi Tagiskolájában rendezték meg a Salgótarjáni Strandépítők KC szokásos évzáró-évnyitó mulatságát, amely során a értékelték is 2019-es esztendőt.

Az előző esztendő legjobbjai

A rendezvény keretében Rácz Viktor, a megyei Prima díjas egyesület elnök ismertette tavalyi eredményeket és az idei célkitűzéseket, majd a közös vacsorát követően a csapatok produkciókkal örvendeztették meg egymást, majd hajnalig tartó tánc zárta az évnyitót.

Az előző esztendő legjobbjai

A bál során az egyesület tagjai és játékosai egymásra leadott szavazataikkal voksoltak arra, hogy szerintük ki érdemelte meg a 2019-es évben nyújtott teljesítményéért az év legjobb terem-, illetve strandkézilabdázója címet. Előbbi kategóriában Ponyi Anita, Szabó Evelin, Kuti Krisztián és Szabó Tamás lett a legjobb, míg a strandosok közül Bozó Fanni, Garamvölgyi Eszter, Terjék Roland és Dénes Máté kapta a legtöbb voksot.

A zsűri, illetve a közönség az előadott produkciókat is díjazta. A legjobb produkciót a Vének Tanácsa, azaz az öregfiúk mutatták be, a legkreatívabb műsorral a női serdülő csapat rukkolt elő, a közönség különdíját a női felnőtt teremkézilabda csapat kapta, míg a vigaszdíj a férfi ifjúsági teremkézilabda csapatához vándorolt.

A klub január 26-án, vasárnap a Salgótarjáni Városi Sportcsarnokban rendezi majd meg VII. Babják János emléktornát, a felkészülés jegyében három-három női és férficsapat játszik majd körmérkőzéseket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában