év sportolója gála

2019.12.20. 10:21

A legjobbak közt jelölték a nógrádiakat

A sportújságírók 62. alkalommal voksolhatnak 2019 legjobb sportolóira, a 10-es listákon nógrádiakkal is találkozhatunk.

B.L.

Az idén hét kategóriában – az Év férfi sportolója, az Év női sportolója, az Év edzője, az Év csapata (egyéni sportágak csapatversenye), az Év csapata (hagyományos csapatsportágak), az Év férfi labdarúgója, az Év női labdarúgója – lehet szavazni.

Az M4 Sport – Az Év Sportolója 2019 Gálát az immár hagyományos, az esemény rangjához méltó helyszínen, élő televíziós közvetítés keretében 2020. január 16-án, csütörtökön 20 órától a Nemzeti Színházban rendezi meg a Magyar Sportújságírók Szövetsége.

Zilaj Csaba (jobbra) a váltó tagjaival

A szécsényfelfalui transzplantált atléta, Zilaj Csaba az elmúlt tíz esztendőben ötször volt a jelöltek között a futóváltóval, ebből négyszer be is kerültek a legjobb három közé. Egyszer a a mini maraton csapattal, négyszer pedig a 4x100-as váltó tagjaként érdemelte ki a megtiszteltetést.

- Szerintem idén sem tudunk nyerni, mert ebben az évben csak a harmadik helyet szereztük meg a váltóval, és a jelöltek között több világbajnok csapat is szerepel – vázolta az esélyeket a nógrádi futó.

Szintén a fogyatékos csapatok között találkozhatunk a korábbi salgótarjáni gyaloglóval, a vesetranszplantált Venyercsán Lászlóval, aki ezúttal a Road Race csapat tagjaként kapott jelölést.

Ugyanebben a kategóriában delegálták a férfi para asztalitenisz-csapatot, ahol a nógrádi származású Csonka András is tagja a triónak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában