fekvenyomás

2019.10.27. 08:57

Öt korcsoportban emelték a súlyokat

Balassagyarmaton a minap rendezték meg a Vitalitás Sportegyesület szervezésében a XIX. Nógrád Megyei fekvenyomó bajnokságot.

Ulveczki Edina nyert női abszolútban

A korábbi évekhez képest némileg szerényebb nevezői létszám jött össze, de a versenyhangulatra és a színvonalra így sem lehetett panasz. Remek versenyt láthattak a Vitalitás Sportcentrumba kilátogató érdeklődők. A résztvevők idén is öt korcsoportban versenyeztek, és három új megyei csúcsbeállítás történt.

Ulveczki Edina nyert női abszolútban

A verseny célja volt, hogy felmérési lehetőséget biztosítson az egyesületeknek, egyéni indulóknak, valamint a megyei bajnoki címek eldöntésre kerüljenek. A megmérettetésen bárki elindulhatott, aki betöltötte a 14. életévét. A verseny színvonalas lebonyolításához nyújtott támogatást Balassagyarmat Város Önkormányzata.

Eredmények.

Férfi abszolút kategória: 1. Filkor Lajos – 175 kg-os teljesítménnyel (egyéni induló Szécsényből), 2. Honti Attila – 170 kg (Vitalitás SE), 3. Ódor András – 155 kg (Vitalitás SE).

Női abszolút kategória: 1. Ulveczki Edina – 100 kg (Vitalitás SE), 2. Csábi Dorka – 42,5 kg (Vitalitás SE), 3. Halaj Liza – 50 kg (Vitalitás SE).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában