Labdarúgás

2018.09.08. 06:56

Minden a futballról szólt Salgótarjánban (fotók)

Pénteken első alkalommal rendezték meg „A futball éjszakája” elnevezésű rendezvényt, amely során az ország 18 nagyvárosában nyíltak meg a stadionok, labdarúgóközpontok.

B.L.

Nógrád megyéből az SBTC csatlakozott a rendezvényhez. A nap során számtalan program várta a fiatalokat a tóstrandi sporttelepen.

A Kobka Viktor vezette gárda egy stadiontúrát is szervezett, amelyen a klub jelenlegi játékosai mellett például Répás Béla, az SBTC legendás bronzérmes csapatának emblematikus játékosa is részt vett. A séta során nem csupán a dicső múlt, hanem a jelenleg aktuális témák is terítékre kerültek.

Ezt követően Kobka Viktor vezetésével egy speciális foglalkozást tartott fiatal tehetségeknek a műfüves pályán. Az SBTC nemrég kinevezett utánpótlás szakmai vezetője különböző feladatokkal fejlesztette a lelkes focistapalánták képességeit, akik a tréning végén Répás Bélától vehették át jól megérdemelt aranyérmüket.

A délután során több edzőmeccs és például teqball bajnokság is várta az érdeklődőket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában