Ne maradjatok le!

2018.08.30. 17:15

Ismét az emlékezésé és a BMX-é lesz a főszerep a hétvégén Tarjánban

Idén is, mint minden évben megrendezik Salgótarján, de talán az egész ország legnagyobb szabadtéri BMX találkozóját, a Mondial Jamet.

P.B.

2013 óta minden nyár utolsó szombatján a BMX-é, illetve a szép emlékeké a főszerep a megye szívében. Nem lesz ez másként ezen a hétvégén sem. Az országban egyedülálló utcai jellegű rendezvényt egy salgótarjáni baráti társaság indította, amely mostanra országos szintűvé nőtte ki magát.

Rendszeresen érkeznek a sport kedvelői a ország számos pontjáról, mint például Budapest vagy akár Debrecen, Békéscsaba.

Szombaton a bringások a város különböző pontjain mérik össze tudásukat, többek között a tóstrandi szabadidő parkban is. A versenyzők telsesítményét egy hozzáértő zsűri fogja pontozni amatőr, illetve profi szinten is. A napot egy fergetes bulival zárják, amelynek helyszíne a salgótarjáni strand lesz. De a legfontosabb, hogy közösen őrizzék elhunyt barátjuk, Jakab Benjámin, azaz Dodi emlékét, akit egy tragikus szerencsétlenség során veszítettek el.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában