Kézilabda

2018.02.16. 19:52

A Strandépítők KC csapatai idegenben kezdik a folytatást

A hétvégén a kézilabda-bajnokságok harmadik vonalában, az NB II-ben is beindul a nagyüzem. A nőknél és a férfiaknál is idegenben kezdenek a salgótarjániak.

Mulicza Ferenc

????????????????????????????????????

Minden csoportban kezdetét veszi a 2017/18 bajnoki év tavaszi szezonjának pontvadászata. Salgótarján egyetlen NB II.-es kézilabda-sportszervezete, a Salgótarjáni Strandépítők KC női és férficsapatai is pályára lépnek a tavaszi nyitányon. A férfiak és a nők is elmaradtak az előző évi bajnoki teljesítményüktől az őszi szezonban. A korábbi hibák kijavítása és az eredményesebb szereplés érdekében komoly munkát végeztek a téli alapozás alkalmával a csapatok. Megtesznek mindent, hogy minél több győztes mérkőzéssel örvendeztethessék meg a szurkolóikat, és az ezáltal megszerzett pontjaikkal a tabella első felében zárják a bajnoki évet. Mindkét csapatra komoly megmérettetés vár a tavaszi rajt alkalmából, mert idegenben kezdik a pontvadászatot.

A lányok vasárnap 18 órától Hevesen a Juventus-Panoráma Hevesi SE vendégeként szerepelnek a tavaszi szezon rajtján, míg a fiúk szintén vasárnap 14 órától Budakalászon, a CYEB Budakalász ellen lépnek pályára. A salgótarjáni kézilabdázók szeretnék jól indítani a bajnokság második szakaszát, és több pontot szerezni, mint ősszel. Ennek érdekében mindenki teljes erőbedobással küzdeni fog, mondták a játékosok. Idegenben is mindig a pontszerzés számukra a cél, de hazai pályán tavasszal is szeretnék kiszolgálni az őket minden mérkőzésükön fantasztikusan buzdító szurkolóikat, akiknek nagyon hálásak a játékosok.

Nők, 12. forduló

Juventus-Panoráma Hevesi SE (6.)–Salgótarjáni Strandépítők KC (10.)

Heves, Városi Sportcsarnok, vasárnap, 18 óra.

Az SKC készülő kerete: Csiki Andrea, Szalai Réka, Torják Eszter (kapusok), Bobál Dorina, Csaba Alexa, Garamvölgyi Eszter, Horváth Alexa, Karvaj Melánia, Kemenczik Martina, Kisbalázs Dóra, Kósy Nikolett, Kovács Bernadett, Kőházi Noémi, Ponyi Anita, Szabó Evelin, Bozó Fanni, Gecse Dominika, Uhrin Lilla. Edző: Rácz Viktor.

Férfiak, 12. forduló

CYEB Budakalász U22 (9.)–Salgótarjáni Strandépítők KC (7.)

Budakalász, Omszk Sportcsarnok, vasárnap, 14 óra.

Az SKC készülő kerete: Fehér, Kuti (kapusok), Gyetvai T., Nagy, Varga J., Németh, Rácz, Vurom, Bensouici, Bécsi, Dénes, Szerencsés, Ponyi, Varga Z., Gyetvai Cs. Edző: Bártfai Ferenc.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában