Nool-könyvespolc

2024.01.23. 15:02

Szórakoztató ebsztorik minden hétre

Könyvajánló sorozatot indítunk: elsőként Zalai Károly Minden hétre kutya című kötetét emeltük le a Nool.hu könyvespolcáról. Ajánljuk olvasóinknak.

Nool.hu

Zalai Károly: Minden hétre kutya

Forrás: Nool.hu

2023-ban jelent meg a Scolar kiadó gondozásában Zalai Károly Minden hétre kutya című kötete, melyből ismert és kevésbé ismert, hétköznapi vagy éppen történelmi jelentőségű kutyák, konkréten ötvenkét eb történetét ismerheti meg az olvasó szórakoztató, érdekes, elgondolkodtató tálalásban. Köztük van például Churchill, dr. Freud, VIII. Henrik, Hitler és Audrey Hepburn kutyája.

„A Minden hétre kutya elolvasása után garantáltan más szemmel nézünk majd a négylábúakra, és még az is megtörténhet, hogy mindenki kutyája egy napon a mi kutyánk lesz…” – ígéri a könyv, melyben olvashatunk történetet egy igazságosztó mopszról, a hollywoodi Rin Tin Tinről, a világ legszomorúbb és legérzékenyebb négylábújáról, sőt egy világháborús katonakutyáról is.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában