Nool.hu podcast

2023.12.08. 13:56

Kultúrabomba: nagy sikere volt a Múzeumok Őszi Fesztiváljának Salgótarjánban (podcast)

Két hónapon át jobbnál jobb programokkal várták a kultúra szerelmeseit a salgótarjáni Dornyay Béla Múzeumba a Múzeumok Őszi Fesztiválja programsorozat keretében.

Angyal Eszter

Mustóné Krajcsi Mónika, a Dornyay Béla Múzeum kulturális menedzsere értékelte az őszi programsorozatot

Forrás: Nool

Fotó: Angyal Eszter

Tizenhetedik alkalommal hívta életre a salgótarjáni Dornyay Béla Múzeum a Múzeumok Őszi Fesztiválja programsorozatot, ami szeptember 25. és november 12. között várta színes programokkal az érdeklődőket. A teljesség igénye nélkül a résztvevők könyvbemutatón, múzeumpedagógiai foglalkozásokon, kirándulásokon, raktárlesen, filmbemutatón, és különféle előadásokon is részt vehettek, emellett még a csillagos égbolt is megelevenedett az intézmény falai között. 

A nagy sikerrel megrendezett, közel 2 hónapot átívelő eseménysorozatról Mustóné Krajcsi Mónikával, a Dornyay Béla Múzeum Közművelődési és Közönségkapcsolati osztályának vezetőjével, a múzeum kulturális menedzserével beszélgettünk az FM 99.3 MHz-en hallgató Hír FM salgótarjáni rádióműsorában:

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában